Organizator prireditve GO4TRAIL - Javni zavod za šport Nova Gorica, se zahvaljuje vsem, ki ste pripomogli k izvedbi letošnje izvedbe teka.

Zahvala gre Mestni občini Nova Gorica in govorcu na prireditvi g. Simonu Rosiču in Občini Gorica in govorcu g. Francescu Del Sordi.

Dogodka ne bi mogli izpeljati brez naših sponzorjev: Konem Color, Siviera, Zavarovalnica Sava, Zavarovalnica Triglav, Avto Aktiv, Gen-i, Arctur, Suvel sport, Spocks, Kurivo Gorica, Taurus playgrounds, Abp sport, Just, Polavček, Reservoir Dogs.

Zato, da so bile proge odlično pripravljene in označene, se zahvaljujemo g. Renatu Lešniku in njegovi ekipi.

Za sodelovanje in varen prevoz tekmovalcev čez reko Sočo se zahvaljujemo Kajak klubu Soške elektrarne.

Da so bili časi tekmovalcel natančno izmerjeni, je poskrbel Sportotime.

Enotam HRI, gorskim reševalcem enote Ajdovščina in podjetju Paramedic se zahvaljujemo, ker so poskrbeli za varnost naših tekmovalcev.

Hvala tudi restavraciji Presta, ki je poskrbela, da nismo bili lačni in žejni, Športnemu društvu Mark in Krajevni skupnosti Solkan za izposojo potrebne opreme.

Iz vsega srca se zahvaljujemo tudi vsem prostovoljcem, ki ste velikodušno pristopili k dogodku in nam pomagali na startu, v cilju in tekom celotne proge.

Hvala vsem, ki ste za naše udeležence skrbeli na okrepčevalnicah in pripomogli k dobremu vzdušju.

Hvala zaposlenim na Javnem zavodu za šport Nova Gorica, ki so pomagali pri organizaciji in postavitvi startno-ciljnega prostora.

Seveda pa en velik hvala vsem tekačem, brez katerih se dogodek GO4TRAIL sploh ne bi odvil.  

Hvala tudi vsem ostalim, ki zgoraj niste navedeni, ampak ste vseeno dodali svoj kamenček v mozaik letošnjega GO4trail-a.

Se vidimo prihodnje leto!

 

Ste že izbrali svojo razdaljo?

TRASE