Kje je start?

Start GOULTRA, GOSabotin in GO3V bo v letu 2023 v kajak centru Solkan 

Lokacija:  https://goo.gl/maps/kjP8JxpWZcWqkpnZ6

Kdaj je start in cilj?

Start in cilj vseh treh tekov bo 11.11.2023  in sicer GOULTRA ob 7:30, GO3V ob 9:30 in GOTRIM ob 10:30.

Kje se lahko prijavim?

Prijavite se lahko tukaj. Višina prijavnine je odvisna od časovnega obdobja v katerem se prijavite. Cene za različna obdobja so objavljene pod vsako progo posebej.

V katero kategorijo spadam?

Tekmovalci in tekmovalke bodo razvrščeni po absolutni poziciji v moški in ženski kategoriji. Prav tako bodo tekmovalci in tekmovalke razvrščeni v tri starostne kategorije: 18 do 35 let (2005 - 1988), 36 do 50 let (1987 - 1973) in 51 let in več (1972 in prej).

Kje so rezultati tekov?

Rezultati tekov bodo dostopni na tej strani in partnerjevi PROTIME.

 

Podatki o organizatorju?

Go4trail organizira Javni zavod za šport Nova Gorica, Bazoviška 4, 5000 Nova Gorica.

 

Splošni pogoji

1. Udeleženci so nezgodno zavarovani pri Zavarovalnici Sava .

2. Tekači morajo biti vso pot na uradni progi. Odgovornost vsakega tekača je, da pozna potek proge in je seznanjen z uradnimi označbami (zemljevidi so dosegljivi na spletni strani). Udeleženci, ki se oddaljijo od uradne proge ali jo namerno krajšajo bodo avtomatično diskvalificirani.

3. Na nekaterih delih trasa poteka po cestah, na katerih morate upoštevati veljavne cestno prometne predpise in se obnašati kot predpisuje zakon za vse udeležence v prometu.

4. Samo tekačem s Startno številko na vidnem mestu bo omogočen dostop do okrepčevalnice. Hrano in pijačo je treba pojesti in popiti na mestu okrepčevalnice.

5. Uporaba smučarskih palic je dovoljena vsem tekačem! (Rule 251 that replaces Rule 251 (Mountain Races) and Rule 252 (Trail Races) of the IAAF Competition Rules (NEW Rule approved by the IAAF Council in force from 1 January 2019))

6. Na določenih točkah bodo člani GRS in drugih medicinskih služb, ki bodo v stalnem kontaktu z vodstvom tekme. Vzdolž trase na najbolj izpostavljenih mestih bodo prostovoljci, ki bodo preverjali prisotnost udeležencev.

7. Udeleženci morajo upoštevati osnovna načela obnašanja v naravi in ne smejo puščati odpadkov! Odpadke lahko odložijo na mestih, predvidenih za to. Udeleženec, ki tega pravila ne bo upošteval in ga kontrola pri tem opazi, bo avtomatsko diskvalificiran. Vsi energijski geli, tablice,čokoladice morajo biti označene s startno številko tekmovalca.

8. Tekmovanje se izvede v vseh vremenskih pogojih. Izjema so samo situacije, ko je lahko ogrožena varnost udeležencev (izjemno neurje, naravna katastrofa itd.). V takem primeru o odpovedi odloča vrhovna sodniška komisija.

9. Udeleženec se zaveda in se strinja, da je tovrstna aktivnost organizirana in vodena s strani organizatorja in je opredeljena kot "ekstremen šport". Kot taka je podvržena nevarnostim in tveganjem z vključujočimi poškodbami kot tudi smrti udeležencev.

10. Prostovoljna prijava na tekmo se razume kot strinjanje s pravili tekme in vseh sprememb, ki jih mora organizator sproti po potrebi izvesti.

11. Zaradi izjemne zahtevnosti tekmovanja mlajši od 16 let ne morejo tekmovati na 28 km razdalji.

Galerija fotografij

Ste že izbrali svojo razdaljo?

TRASE