Pozdravljeni tekači 3 vrhov

Za nami je izjemen dogodek, več kot 350 tekačev se je podalo na tek GO4Trail, dobra polovica na daljšo 28-kilometrsko progo ter nekaj manj kot 170 udeležencev na krajšo 10-kilometrsko progo čez hrib Škabrijel. Ugodne vremenske razmere so poskrbele za brezhibno izvedbo trail-a brez kakršnihkoli resnih poškodb in za izredno dobro vzdušje v ciljni areni Kajak centra Solkan. Vsi tekači so se vrnili v predvidenem timingu. V kategoriji ženske absolutno na 10km trasi slavi Lucija Krkoč medtem ko pri kategoriji moški absolutno Dragoš Jaka. Pri daljši različici je med ženskami slavila Kozinc Aja s časom 3:33:02, med moškimi pa Peček Urh, kateri je zahtevano dolžino osvojil v pičlih treh urah (time 3:00:53). Vabimo k ogledu končne uvrstitve vseh udeležencev!

Za enkratno vzdušje gre posebej zahvala vsem tekačem, da ste se udeležili tega edinstvenega trail-a v tako velikem številu! V naslednjem letu si nadejamo izpeljati tudi ULTRA različico z 64 km!

Za izvedbo GO4Trail se zahvaljujemo tudi vsem sponzorjem, ki verjamejo v ekipo in projekt GO4Trail. Dolgoletna podpora nam omogoča, da je GO4Trail postal že tradicionalen tek, ki pritegne pozornost tekačev onstran meja Slovenije. Letos, rekordna udeležba, tekače štejemo celo iz 9 držav, tudi izven EU - udeleženca iz Kostarike!

In nenazadnje, velika zahvala tudi vsem, ki ste nam pomagali narediti prireditev tako uspešno! Brez vas prostovoljcev, zaposlenih na Javnem zavodu za šport in društev se tekači ne bi počutili tako izjemno!

Se vidimo naslednje leto 11.11.2023!

 

  

Fotogalerija Video

Rezultati

Ste že izbrali svojo razdaljo?

TRASE